Nu börjar det bli lite kyligare faktiskt. Tycker i alla fall den delen av företaget som bara sitter still på kontoret… (Är man ute och rör på sig och jobbar på över hela Stockholm som våra duktiga rörmokare, så håller man sig nog varm!)

Har ni förberett er för att det blir lite kallare? Ett bra tips från oss är att se till att radiatorerna är luftade! Nedan listar vi lite anledningar.

(En del säger element istället och det är helt ok! Vi förstår ändå. Element går dock på el och radiatorer är den vattenburna sorten som vi mest jobbar med och som vi skriver om här)

 1. Hösten/vintern är på väg
  När det börjar bli kyligare ute är det bra att se över sina värmekällor för att se till att de är trimmade och fungerar optimalt. Luftning ger en jämnare värme.
 2. Cirkulationen
  Luften i radiatorerna gör att det varma vattnet inte cirkulerar som det ska. När luften är borta kan radiatorn fyllas med vatten och fungera mer effektivt
 3. Ljud
  Ibland kan en radiator som inte är luftad ge ljud ifrån sig vilket ju är störande i sig också om den inte värmer som den ska.
 4. Kall radiator
  Hela eller en del av radiatorn kan kännas kall för att den är fylld med luft istället för vattnet som skall fylla radiatorn.

Läs mer här!