SÄNKT TAXA!
Inga jouravgifter eller dyra kvälls- eller helgpriser.

Hela sommaren kan du nu boka oss till samma taxa som vi har på dagtid på vardagarna, dygnet runt!

Taxan som gäller är; minimidebitering där två timmar ingår 1697 SEK ink moms (Efter ROT-avdrag) Efterföljande timmar 795 SEK ink moms (Efter ROT-avdrag) Denna taxa gäller fr o m 2020-07-14 fram till 2020-08-31

Så, föredrar du att rörmokaren kommer på kvällen när du kanske inte har lika mycket andra tider att passa? Eller varför inte på helgen om du är ledig då? Boka en rörmokare från Rörassistansen. Vi arbetar i hela Stockholm med omnejd.

Varför erbjuder vi detta? Jo, under kvällstid och på helgen är framkomligheten oftast bättre i trafiken. En del av våra duktiga rörmokare har därför uttryckt en vilja att skifta sitt schema till en mer kontinental arbetsmiljö. Detta ger oss en arbetsstyrka redo för utryckning och planerade bokningar dygnet runt, veckans alla dagar. Win-win för alla!

Våra servicebilar är utrustade med mycket olika reservdelar, så krävs det något material för att utföra ditt arbete så brukar det lösa sig. Dock kan vi inte garantera att vi har allt och då våra grossister är stängda under kvällen/helgen passar vissa typer av arbeten bättre under dagtid. ring oss så pratar vi ihop oss om bästa lösningen för dig!

Ring oss idag och ta del av vårt erbjudande! 08-200333