Rörassistansen – En heltäckande VVS firma!

Vi utför små som stora rör-arbeten för både privatperson och företag. I menyn ser du en liten del av de tjänster vi utför och har du frågor eller funderingar om något  inom VVS och rörmokeri så är du välkommen att kontakta oss antingen via tel 08 – 200 333 eller mail info@rorassistansen.se

Vi utgår från centrala Stockholm och kan därför nå alla kunder i Storstockholm inom rimlig tid!

 

Rörjour – Vi utför jourutryckningar, dygnet runt året om

Genom vår jourservice har vi möjlighet att hjälpa er med de akuta behov som kan uppstå vid vattenläckor, när värmen slutat fungera eller andra problem som behöver åtgärdas omgående.

VVS-arbeten

Självklart utför vi även sedvanliga VSS arbeten som inte är lika akuta. Vi utför alla typer av rörmokeri i Stockholm, för både privatperson och företag. Allt från mindre VVS-installationer till vattenläckor och större åtaganden som t ex installation av värmeanläggning /värmepumpar.
Rådgör med oss. Vi på Rörassistansen kan hjälpa er utföra olika installationer vid om- och nybyggnation. Vi erbjuder service och felsökningar men kan också hjälpa till med preventiva åtgärder och underhåll.

Högtrycksspolning / Avloppsrensning

Vi utför högtrycksspolning vid rejälare stopp, vid återkommande problem eller underhållsspolning av rör. Även akuta utryckningar.

3 + 12 =

Nyhetsarkiv