Rörassistansen – En heltäckande VVS firma!

Rörassistansen utför alla slags tjänster inom VVS och rörjour

Vi utför både små och stora rör-arbeten för både privatperson och företag. Har du frågor eller funderingar om något inom VVS / rörmokeri så är du välkommen att kontakta oss antingen via tel 08 – 200 333 eller mail info@rorassistansen.se

Inget uppdrag är för stort eller för litet. Mindre installationer kan vi oftast boka in med kort varsel och större VVS arbeten planerar vi väl för att kunna hålla tidsplanen. Särskilt om andra underleverantörer är involverade. Som t ex elektriker eller plattsättare.

I menyn ser du en liten del av de tjänster vi utför, de inkluderar bland annat Installationer av t ex:

  • Värmepumpar
  • Varmvattenberedare
  • Vitvaror
  • Blandare / Kranar
  • Badrumsporslin, WC-stolar, badkar, handfat, kommoder, dusch

Vi utför också:

  • Rensning av stopp i avloppet
  • Felsökningar av olika slag, t ex vid läckage
  • Fuktmätningar
  • Akuta arbeten

Rörassistansens rörmokare utgår från centrala Stockholm och kan därför nå alla kunder i Storstockholm inom rimlig tid!

 

Rörjour – Vi utför jourutryckningar, dygnet runt året om

Genom vår jourservice har vi möjlighet att hjälpa er med de akuta behov som kan uppstå vid vattenläckor, när värmen slutat fungera eller andra problem som behöver åtgärdas omgående. Vi kan vara snabbt på plats och har även bra samarbetspartners inom t ex sanering om det skulle behövas. Självklart arbetar vi med “vanliga” VVS arbeten även på jouren. År det som skall utföras akut för dig? Då är det akut för oss!

VVS-arbeten

Självklart utför vi även sedvanliga VSS arbeten som inte är lika akuta. Vi utför alla typer av rörmokeri i Stockholm, för både privatperson och företag. Allt från mindre VVS-installationer till vattenläckor och större åtaganden som t ex installation av värmeanläggning /värmepumpar.
Rådgör med oss. Vi på Rörassistansen kan hjälpa er utföra olika installationer vid om- och nybyggnation. Vi erbjuder service och felsökningar men kan också hjälpa till med preventiva åtgärder och underhåll.

Högtrycksspolning / Avloppsrensning

Vi utför högtrycksspolning vid rejälare stopp, vid återkommande problem eller underhållsspolning av rör. Även akuta utryckningar.

10 + 12 =

Nyhetsarkiv