Rörassistansen i Storstockholm AB
– Din rörmokare i Stockholm

Vi är en heltäckande VVS-firma, baserad i Stockholm med rörjour 24/7. Våra rörmokare arbetar med både stora och små rörproblem och utför all slags rörservice.
Till oss kan du vända dig som både privatperson och företag.

VVS-service i Stockholm – Våra rörmokare arbetar i hela Storstockholm. Vi utgår ifrån centrala Stockholm och kan därför nå alla kunder från norrort till söderort inom rimlig tid.

Vi på Rörassistansen vill att varje uppdrag blir en god referens för framtiden!

För dig som privatperson:

Våra rörmokare arbetar i hela Stockholm och vi kan oftast vara väldigt flexibla med våra tidsbokningar för att hitta en tid som passar just dig. Särskilt för privatpersoner förstår vi  vilka utmaningar som kan uppstå när man är i behov av att lösa eventuella VVS eller rörmokeri problem. Särskilt i kombination med det vanliga livspusslet.

Vi har bokningsbara tider, vardagar mellan 07.00 – 16.00. men självklart kan vi även åtgärda problemet utanför ordinarie tider genom vår jour. Vi arbetar dygnet runt, året runt! Kontakta oss per telefon; 08-200 333 eller epost; info@rorassistansen.se Det går även bra att boka online här –>

 

För Företag:

Rörassistansen utför mycket arbeten för olika typer av företag i hela Stockholm, vi förstår att anpassning till situationen och ASAP är ledord. Er verksamhet skall inte behöva sättas på vänt p. g. a vvs-arbeten.  Våra företagskunder kommer ofta tillbaka till oss då de känner sig trygga med att vi “vet hur det fungerar” på just sin arbetsplats. vi känner till lokalerna eller har skapat relationer med ev andra fastighetsskötare eller kontaktpersoner. I listan på företagskunder ingår byggföretag, hårdvaruföretag samt vattenreningsföretag.

För en långvarig, hållbar och trygg företagskontakt, ring oss idag 08- 200 333

 

För Bostadsrättsföreningar:

För bostadsrättsföreningar har vi servicelösningar som går att ansluta sig till (läs mer här) men det går självklart också bra att ringa oss utan tidigare koppling. I ett flerbostadshus kan många bli påverkade av samma problem och vår effektivitet och snabba respons har vid flera tillfällen blivit uppmärksammad. Värmeproblem (kyla / kalla lägenheter), och avloppstopp / stamstopp brukar vara de vanligaste problem vi löser men, som alltid, alla typer av VVS-ärenden är välkomna!

Vår onlinebokning går bra att använda även för företag och förening, boka här

Eller kontakta oss per telefon eller e-post

08-200 333
info@rorassistansen.se

Några rader från en av våra duktiga rörmokare…

“Som rörmokare i Stockholm så jobbar man mycket i bilen. Kunderna finns över hela Stor Stockholm och då vi på firman försöker ge den bästa servicen och vara så flexibla som möjligt vid tidsbokningarna blir det en hel del farande. Våra bilar är alltid utrustade med reservdelar som vi av erfarenhet vet kan behövas. Och ibland när man inte har exakt det som behövs och det kanske har hunnit bli helg eller kväll (och grossisten är stängd) så hittar vi på lösningar med det som finns i bilen.

Det roligaste med arbetet är ju såklart att jobba med det jag är utbildad för – VVS service. Och det blir det mycket av! Vi arbetar dygnet runt och har alltid nya uppdrag på gång, stora som små. Nöjda kunder bidrar till yrkesstoltheten och självkänslan. Man är på rätt plats vid rätt tid så att säga. Det känns också bra att vara utbildad och certifierad. Jag vet att jobbet jag gör blir rätt och enligt branschens regler och förordningar. Jobbar man i Stockholm som vi gör så är det ett måste.

Detta blev en lång harang, lite om yrket i allmänhet men i synnerhet om min roll som rörmokare på Rörassistansen. Jag är glad att få tillhöra den här kåren med duktiga Rörmokare i Stockholm!”

13 + 10 =

Alla kunder har olika behov, vad behöver du? Om du söker information om något speciellt som du kanske inte hittat här på hemsidan är du välkommen att ringa 08-200 333.

För mindre rörarbeten som t ex byte av en blandare eller installation av en diskmaskin kan vi oftast boka in en tid med bara någon dags varsel. Vi är flexibla vad gäller tider och gör vårt bästa att hitta en tid som passar under normal arbetstid måndag-fredag 07.00 – 16.00. Det går självklart också bra att boka in en tid utöver dessa tider då vi har jour dygnet runt!

Vid större arbeten som förutom VVS/rörmokare kanske även inkluderar bygg- eller el-arbete försöker vi alltid komma fram till en bra helhetslösning så att ni som kund har en kontaktperson för alla arbetets delar, tidsbokningar, frågor och funderingar och i slutet, en samlad faktura. Det känns oftast tryggare.

Vissa typer av arbeten kan tyvärr dra iväg i pris. Står ni inför ett större åtagande så som ett byte av en värmepump / värmepanna, kan det vara bra att veta att vi erbjuder finansiering via vår partner Wasa Kredit. Även där satsar vi på en helhetslösning. Från val av typ och märke på värmepannan (Nibe, CTC, IVT, Thermia) till leverans och installation och en trygg och human betalningslösning genom t ex räntefri delbetalning.