Så här i semestertider kan det vara svårt att få tag i en rörmokare i Stockholm. Det kan vara försmädligt när akuta VVS-ärenden förstör en annars härlig ledighet på lantstället eller om man vill passa på att få saker gjorda hemma när man ändå är ledig själv. Rörassistansen i Storstockholm AB jobbar hela sommaren och vi kan oftast boka in en snabb tid för åtgärd omgående genom vår rörjour eller planera in något utan allt för lång väntetid för de VVS arbeten du behöver få gjort. Sommaren är en bra tid för renovering och rörmokeriarbeten men det är även tid för semester, återhämtning och avkoppling så ring oss och låt våra rörmokare i Stockholm ta hand om jobbet!

På sommaren när man är ute vid sitt fritidsboende kan det t ex handla om att brunnen sinat eller att pumpen krånglar. Vi har erfarenhet av detta och kan hjälpa till snabbt, även i skärgård eller stuga i skogen. Våra VVS-montörer finns i hela Storstockholm.

Hemma vid kan det handla om att man vill vara förutseende och se över värmen i huset innan vintern kommer, ring oss om du funderar på att byta värmepump eller annat värmesystem. Vi hjälper till med konsultation, installation och service.

Ring Rörassistansen om du behöver en rörmokare i Stockholm. Vi vill även passa på att önska alla kunder, nuvarande eller blivande, en fortsatt skön sommar!