Rörmokare på kväll och helg i Haninge

Vi har VVS jour i Haninge! Vi hjälper dig dygnet runt. Våra kompetenta rörmokare arbetar 24/7 och vi utför alla typer av akuta VVS ärenden i Haninge.

Genom vår jourservice har vi möjlighet att hjälpa er med de akuta behov som kan uppstå vid vattenläckor, när värmen slutat fungera eller andra problem som behöver åtgärdas omgående.

Har du stopp i avloppet eller har din varmvattenberedare börjat läcka? är det kanske en WC som står och rinner eller en kran som krånglar. Vilken typ av rörmokariarbete det än gäller kan vi rycka ut. Ni kan också anlita oss genom inbokade jourjobb, ibland är det svårt att komma ifrån jobb och andra åtaganden under dagtid. Då kan det vara behändigare att få en rörmokare på plats på kvällen eller helgen.

Vi samarbetar även med eljour, spolbilsjour och saneringsjour i Haninge så kontakta oss för all typ av VVS-, sanering- eller el-service som behöver snabb åtgärd.

Vi arbetar för både privatperson och företag. Som Brf eller fastighetsägare kan du anlita oss både vid enskilda ärenden eller genom att bli servicekund.

Våra rörmokare utgår ifrån centrala Stockholm och kan därför nå alla kunder i Storstockholm inom rimlig tid.

Ring 08 – 200 333