Rörjour i Stockholm

Experter på alla slags pumpar, djupbrunn, avlopps- hydropress / hydrofor.

Vi har VVS jour i Stockholm och är alltid tillgängliga. Våra kompetenta rörmokare arbetar 24/7 och vi utför alla typer av akuta VVS ärenden i Stockholm. Arbeten utförs genom snabb utryckning och professionalitet. Vi hjälper både privatpersoner och företag i hela Stockholm.

Har du stopp i avloppet eller har din varmvattenberedare börjat läcka? är det kanske en WC som står och rinner eller en kran som krånglar. Genom vår rörjour i Storstockholm hjälper vi er med de akuta behov som kan uppstå vid vattenläckor, när värmen slutat fungera eller andra problem som behöver åtgärdas omgående.

Vi kan också hjälpa dig med mindre problem såsom stopp i avloppet och om det behövs, en spolbil. Ni kan också anlita oss genom inbokade jourjobb, ibland är det svårt att komma ifrån jobb och andra åtaganden under dagtid. Då kan det vara behändigare att få en rörmokare på plats på kvällen eller helgen.

När det akuta problemet är åtgärdat följer vi vid behov upp en sådan incident, t ex genom sanering eller el-arbeten. Det är ju oftast så att dessa områden går hand i hand med VVS / rörmokeri. 

Rådgör med oss – tillsammans löser vi era VVS -problem. Vi finns i hela Stockholm med omnejd, välkommen att ringa oss på 08-200 333

 

 

12 + 13 =