Rinnande WC

WC

En rinnande toa är inte bara irriterande, det kan också bli kostsamt i längden med många liter av onödig vattenförbrukning. Något som varken plånboken eller miljön gillar.

Så, vad beror det på? Det finns olika delar i cisternen på toaletten som gör att inte mekaniken fungerar som den ska, t ex

  • Flottören har hakat upp sig
  • Ventilen som fyller på cisternen stänger inte av
  • Packning i bottenventilen är otät

I bästa fall har du en toalett från ett renommerat märke där det finns reservdelar att tillgå. En mindre reparation är allt som krävs för att din WC skall fungera igen.

Är toa’ n av ett lågprismärke finns tyvärr inte alltid reservdelar att tillgå. I dessa fall kan du bli tvungen att byta hela toastolen. Välj då gärna en toalett från ett mer välkänt märke så blir eventuella framtida reparationer enklare och billigare.

Arbetskostnaden för båda dessa arbeten kan du göra ROT-avdrag för. På Rörassistansen sköter vi såklart allt sådant direkt på fakturan så du behöver inte ansöka eller bry dig om det administrativa själv.

I vårt pris inkluderar vi, förutom själva Wc:n, leverans och installation av den nya WC-stolen samt bortforsling av den gamla.

Läs mer om hur vi kan hjälpa er med installation av badrumsporslin!

6 + 1 =