Mest prisvärd på rörjour i Stockholm!

Nu börjar en ny era. Rörassistansen tänker som första Rörmokare i Stockholm bryta normen. Från och med nu pressar vi priserna för VVS-arbeten på kvällar, nätter och helger.

Vi gjorde ett test under sommaren. Vi vill vara flexibla både för våra kunder men även för våra rörmokare. Vi vill också kunna erbjuda det mest prisvärda alternativet för rörjour.

Vi har glada rörmokare på firman som gärna ger sig ut på jobb på tider när Stockholmstrafiken inte ställer till lika mycket problem och förseningar. Skulle du själv inte vilja boka in en rörmokare på kvällen eller helgen då du har mindre att göra.

Genom att sänka våra priser på kväll och helg och gå bort från det där som andra kallar rörjour så skapas en win-win situation för alla parter. Vi har en startavgift på 1 595 sek. Rekordlågt i Stockholm!

Tänk er, skulle ni vilja boka in en rörmokare, som kanske kommer försent och dessutom är stressad och irriterad för att han suttit fast i bilköer på väg till er.

Eller – En glad rörmokare som kunnat susa igenom Stockholmstrafiken på väg hem till er, som kan lägga in sina timmar där det passar både er och honom. Detta skapar effektiv logistik, lättare administration och exaktare tidbokningar. och, i slutänden, bättre priser för dig som kund!

1 589 SEK!