Installation VARMVATTENBEREDARE

Behöver du byta / installera VVB?

Rörassistansen jobbar dagligen med kunder som har frågor kring byte eller nyinstallation av varmvattenberedare. Ibland är ett byte oundvikligt om den gamla varmvattenberedaren sprungit läck eller gått sönder på annat vis. Förhoppningsvis har du som kund en försäkring som kan täcka eventuella skador om något sådan skett och vattnet runnit ut där det inte skall vara.

Ibland hjälper vi kunder som har en gammal varmvattenberedare med flera år på nacken som skall bytas ut just för att undvika den typen av olyckor. Det är klokt och förutseende!

 

Rörassistansen har lång erfarenhet av de olika märken av varmvattenberedare som finns på marknaden och har jobbat med de allra flesta modeller. Du är välkommen med dina frågor till oss, vi hjälper dig med allt från service till nyinstallation av varmvattenberedare i Stockholm.

Här kan du läsa om det vi tycker är 5 bra anledningar till att byta varmvattenberedare

 

Installation eller byte av varmvattenberedare – Hur går det till?

 

 

 

 

 

 

Det som redan hunnit ske innan Rörassistansen sätter igång med ett byte av en varmvattenberedare är såklart dialogen med kunden. Vi har förmodligen redan besökt kunden och tappat ur den gamla beredaren.
* Hur är varmvattenberedaren placerad?
* Behövs det en eller två man för installationen?
* Samt om bytet gäller en skada eller uppgradering av kapacitet av VVB?

Priset som ges är fast och ifall kunden önskar ordnar vi det administrativa för ROT-avdraget. (observera att gäller det ett försäkringsärende kan man ej nyttja rot)

Rörassistansen forslar bort den gamla beredaren, levererar och installerar den nya varmvattenberedaren, både VVS och el. Såklart med behörig personal. Oftast sker allt detta på en arbetsdag.

För ett tryggt byte av varmvattenberedare i Stockholm – ring Rörassistansen. Du når oss på 08 – 200 333

 

 

“Vi ringde Rörassistans i Stockholm på en tisdagskväll när vår varmvattenberedare börjat spruta ut vatten. Runt lunch på onsdag, dagen efter hade en ny varmvattenberedare installerats och varmvattnet funkade igen. Killen som kom var otroligt snabb och trevlig. Vi fick ett fast pris som vi var nöjda med. Bra och snabbt bemötande! Tack!” – Mona

5 + 13 =

Nyhetsarkiv