Installation Blandare/kran

På Rörassistansen kan vi hjälpa dig med ditt byte av blandare/kran i kök eller badrum. Vi jobbar med alla typer av leverantörer och modeller på marknaden. Genom våra grossister har vi tillgång till de bästa märkena och de senaste modellerna.

En kran kan börja läcka eller droppa på grund av packningen eller ifall insatsen är sliten. Har du en kran eller blandare av ett känt märke så finns det oftast reservdelar att reparera med eller så passar du på och byter till en annan modell.

Alla dessa kranar finns i mängder av olika utföranden, en köksblandare vill du kanske skall ha en högre pip. Har du diskmaskin behöver det finnas diskmaskinsavstängning. det finns modeller där det finns utdragbar dusch för att skölja av större disk smidigt och enkelt.

I badrummet väljer du kanske mellan ettgrepps- eller tvågreppsblandare. Eller föredrag du en så kallad beröringsfri kran? hygienisk, smidigt och lite lyxigt. För badkaret eller duschen finns det varianter där det finns säkerhetsknapp så det inte blir för varmt i kranen. Mycket behändigt ifall man har barn som gillar att bada och gärna leker med kranarna. som sagt, alternativen är oändliga. Det går bra att kontakta oss på Rörassistansen om du har några frågor eller funderingar. Vi jobbar över hela Stockholm och vi har bra priser vid byte av blandare / kran.

Läs mer under produkter

 

 

15 + 11 =

Nyhetsarkiv