Installationer

Rörassistansen utför alla slags VVS-installationer i Storstockholm, några av dem kan ni läsa mer om här i menyn.

 

Våra tjänster inkluderar stora som små installationer för både privatperson och företag/fastighetsförvaltare.
Vi utför t.ex byte eller nyinstallation av värmepumpar och varmvattenberedare. Vi har också stor erfarenhet av mer eller mindre avancerade fjärrvärmesystem och kan ge rekommendationer när det kommer till nyinstallation eller byten av hela eller delar av anläggningar.

 

Vi utför även installationer eller byten av blandare (kökskran, badrumskran, tvättställskran) För denna typ av arbeten kan vi oftast hitta en passande tid relativt snabbt. Andra ”snabbare” rörmokarjobb är byte av ballofixer / ventiler och vitvaruinstallationer; diskmaskin eller tvättmaskin.

Behöver du hjälp med mer omfattande installationer såsom vid en köks- eller badrumsrenovering? Rörassistansen jobbar så flexibelt som möjligt så ev andra hantverkare, eller för den delen, du själv om det är du som renoverar, inte skall behöva stå still pga väntetid. Vi anpassar oss till er!
Utför du renoveringen själv? Tänk på att det kan vara värt att ta in en rörmokare som ”pluggar” t ex köket innan du startar så inga läckage uppstår under arbetets gång. Ett annat tips: tänk på att försäkringsbolagen vill att vissa arbeten utförs av certifierad hantverkare.

 

13 + 4 =

Nyhetsarkiv