Hur Rörassistansen hanterar rådande omständigheter kring Covid-19

Som läget är nu förstår vi att det kan kännas oroligt att behöva ta in en främmande människa i sitt hem. Därför har vi på Rörassistansen satt upp vissa förhållningsregler för våra Rörmokare som utför VVS-service hos privatpersoner.

  1. Vi låter inga av våra Rörmokare arbeta hos kund om de uppvisar minsta förkylningssymtom
  2. Hygien och renlighet har alltid varit viktigt men i synnerhet nu, alla rörmokare är utrustade med handsprit i sina bilar.
  3. Vid önskemål eller behov använder vi munskydd. Du kan själv som kund önska detta när du bokar in någon av våra Rörmokare
  4. Tillhör du en riskgrupp eller känner dig orolig så diskuterar vi fram en lösning som känns trygg och bra för dig som individ.

Vi vill att alla kunder som ringer oss för att boka in planerat VVS-arbete eller är behov av akut rörmokar-hjälp skall känna sig lugna och att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen. Tillsammans klarar vi detta.

När du bokar en rörmokare från Rörassistansen kan det även vara bra att tänka på följande:

  • För både er och våra rörmokares säkerhet, håll avstånd
  • När du bokar ett arbete med oss, berätta om du har några önskemål eller förslag för att minska smittspridningen.  T ex; Användande av munskydd, Att vi kommer när du inte är hemma (lämna nyckel etc) Mededla oss redan vid bokningen så kan vi förbereda oss bättre.
  • Uppvisar du själv symptom? Meddela oss så vi kan vidta åtgärder.

Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss: 08-200333