En liten fråga?

Hur står det till med inomhusklimatet?

Har ni det kallt eller fungerar den värmekälla ni har som den ska, trots skiftande väderlek utanför dörren? Just nu arbetar vi på Rörassistansen mycket med såna frågor. Värmepannor / värmepumpar som inte fungerar som de ska eller som behöver service. Oljebrännare som krånglar. Vattenburen värne som på ett eller annat sätt inte ger den värme som behövs. Är det något så enkelt som att golvvärmen eller radiatorerna behover luftas? Eller krävs en större åtgärd som ett byte av t ex värmepumpen?

Vi på Rörassistansen hjälper till med felsökningen och kan ge rekommendationer på eventuella åtgärder.

Alla rörmokare på Rörassistansen har lång erfarenhet av :
– Felsökning och reparation  av värmepumpar
– Behovsanalys och installation av värmepump
– Service av värmepump

Om ett byte av värmepumpen trots allt blir nödvändigt så för vi en öppen dialog och du får klara och tydliga alternativ presenterade att ta ställning till. När vi lämnar en offert ger vi dig oftast ett helheltspris där inforsling och bortforsling ingår, både el och rörinstallation, all materialåtgång etc. En helhetslösning anpassad för ert behov! Är du berättigad till ROT-avdrag får du priset för både innan och efter ROT-avdrag enligt skatteverkets direktiv. (schablon)

 

Bor du i bostradsrätt?

Om det är kallt i din lägenhet och dina element/ radiatorer inte verkar få ur sig någon värme trots luftning så kanske man bör ta en titt i undercentralen och ser över värmeanläggningen för huset. Kanske har ni en fastighetsskötare som sköter den saken men skulle det finnas behov av hjälp så är det bara att ringa oss. Vi hjälper till med evenuella injusteringar och service om det behövs och om så önskas lägger vi upp återkommande besök för att förebygga och undvika akuta åtgärder och boenden som fryser.