Du vet väl att Rörassistansen utför fuktmätning och fuktutredning i källare, vind, badrum, och krypgrund och tar fasta på skadeorsak och lokalisering av eventuellt läckage?

Som hus- / villaägare har man ständiga orosmoln kring huvudet, varför inte låta en kompetent rörmokare ta hand om ett av dem? Mögel, fuktskador och röta kan bli dyrköpta historier men försäkringsbolagen är överens, många av dessa problem kan undvikas genom att vara aningens förutseende.

Rörassistansen rekommenderar att man regelbundet gör en kontroll av sitt hus. Har det t ex uppstått några förändringar till utseendet på grunden? Har det blivit missfärgningar eller bubblor i golvmattan? Hur luktar det inomhus? Denna typ av enklare besiktning kan man göra allt som oftast. Med ögon och näsa kommer man en bit på vägen i sin inspektion av huset men kom dock ihåg att all mögel inte luktar, det beror sig på vilken tillväxtfas mögelsvampen befinner sig. Därför kan det vara bra att med jämna mellanrum göra en grundligare besiktning och mäta fukthalten i huset.

Rörassistansen utför fuktutredning med fuktmätare samt, om behovet finns, kompletterande provtagningar. Vi kan även hjälpa till med sanering eller andra åtgärder såsom renovering där olyckan redan varit framme. Välkomna att kontakta oss för konsultation eller tidsbokning, vi finns i hela Stockholm! 08-200 333