Ni vet väl att Rörassistansen kan erbjuda fasta priser på installation av värmepumpar, separat eller i kombination med varmvattenberedare. Vi arbetar i hela Stockholm med omnejd, kontakta oss idag för en offert!

Vid den här typen av större installationer är det också möjligt att nyttja skatteverkets schablonmall för ROT-avdraget.  Läs mer här

Rörassistansen för en öppen dialog och du som kund får klara och tydliga alternativ presenterade att ta ställning till.

När vi lämnar en offert ger vi dig ett helheltspris där inforsling och bortforsling ingår, både el och rörinstallation, all materialåtgång etc. En helhetslösning anpassad för ert behov!

En värmepump är ett bra miljöval. I de flesta fall är det också en relativt billig uppvärmningslösning för ditt hus, vilken typ av hus det än är. Därför ser vi fram emot ditt samtal och få chansen att guida dig rätt och välja rätt värmepump för just dig!

Kanske har du redan en värmepump av modell äldre, dessa kan dra väldigt mycket el, så bara det är en bra anledning att uppgradera till nyare modell.

 

Lite information om olika typer av värmepumpar kan du klicka dig vidare till nedan

Installation värmepump

Bra att veta: Vid nyinköp kan det, istället för att bara titta efter COP, vara bättre att se till Årsvärmefaktorn. Den ger en tydligare bild genom en teoretisk beräkning av effektiviteten och tar med andra faktorer som t ex hur många som bor i hushållet och var i landet ni bor. Om det verkar krångligt kontakta en erfaren rörmokare i Stockholm – Rörassistansen! 08-200333

(Vill du läsa mer om installation av enbart varmvattenberedare kan du kolla in nedan)

Installation varmvattenbereradre