Hur svårt ska det vara? Att hitta en bra rörmokare i Stockholm alltså… Det är en djungel av olika företag som erbjuder mer eller mindre samma sak: VVS service!

Men, Vilken rörfirma har certifierade rörmokare? Vilken rörfirma arbetar för privatperson? Vilken typ av VVS-service utförs? När finns det lediga tider?

Rörassistansen har svar på frågorna!

  • Vi har duktiga, certifierade och pålitliga rörmokare med lång erfarenhet. (Våra kunder tycker vi utför våra uppdrag snabbt och effektivt. Det är p g a våra rörmokare som alla har mångårig kunskap i ryggen)
  • Rörassistansen i Storstockholm arbetar för både privatperson och företag. Vi arbetar med bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. (Många av våra kunder är återkommande = Nöjda kunder, det gör oss stolta!)
  • Vi utför alla typer av VVS-service. Små som stora arbeten och installationer. Vi tar hand om avloppsstopp. Servar värmeanläggningar och mycket mycket mer. (Ring oss så kan vi diskutera vidare)
  • För tidsbokning hos oss finns det lite olika alternativ beroende på vad du föredrar. Du k an boka oss genom att ringa; 08-200333 Skicka mail; info@rorassistansen.se eller via vår onlinebokning; https://rorassistansen.se/boka-service-online-hos-rorassistansen/ Ofta är vi väldigt flexibla och snabba på att hitta en tid för dig. (Dessutom finns ju alltid vår rörjour om det skulle brådska!)

Vill du läsa mer om oss kan du göra det här –> 

Vi hörs och ses!
Varma hösthälsningar från Rörassistansen i Storstockholm

Rörmokare Stockholm VVS-Service

PS. Kolla också in bloggen rörmokarentipsar.se