Boka våra tjänster

Boka din rörmokare online genom Rörassistansen. Vi har tillgängliga rörmokare i hela Stockholm.

 

 

Vi har en minimidebitering där det ingår två timmar, den ligger på 1697 sek ink moms (2424 sek ink moms innan ROT avdrag) Ev efterföljande timmar ligger på 724 sek ink moms (1033 sek ink moms innan ROT avdrag) Observera att alla tider är ungefärliga då trafiken kan orsaka förseningar.

Kampanj!

Visst vore det bra om man kunde slippa ta ledigt från jobbet eller bolla runt med det vanliga livspusslet bara för att man väntar på en hantverkare? Vore det inte enklare om t ex rörmokaren kom under helgen? Detta är ju ett alternativ som redan finns genom olika rörjourer men vad kostar det? Det brukar tillkomma jouravgifter och dyr timpenning och trots att man kan nyttja ROT-avdraget på de flesta rörarbeten så kan det bli kostsamt.

Rörassistansen i Storstockholm erbjuder nu följande, boka oss online så ser vi till att du får en rörmokare till helgen, till samma kostnad som vi har på vardagar under dagtid!

Genom vårt bokningssystem väljer du det som passar bäst av de tillgängliga tiderna under lördag eller söndag. Skicka in bokningen innan torsdag så tar vi bort jouravgifter och helgpriser.