Behöver du en ny Varmvattenberedare?

Rörassistansen tillhandahåller fasta priser för VVB där installation av både VVS och el ingår, allt material samt bortforsling av din gamla beredare!

Behöver du ett byte för att din varmvattenberedare sprungit läck byter vi den till en med likvärdig kapacitet om du varit nöjd i övrigt med din gamla. Vid ett byte rakt av där inga omkopplingar behöver ske så kan detta bokas in med kort varsel och snabb installationstid.

Vid nyinstallation ( t ex i samband med byte / uppgradering av värmepump eller liknande) besöker någon av våra duktiga rörmokare dig som kund först för att se vilken typ av beredare som passar bäst och vilken kapacitet som behövs. Skall varmvattenberedaren endast ge värme för tappvattnet eller skall den även ge värme för vattenburen uppvärmning? Vi kollar på olika alternativ och kan lämna offert för bäst lönsamhet

Vill du uppgradera eller på något annat sätt göra en förändring? Ett normalstort hushåll kan klara sig med en varmvattenberedare på 200 liter. Vid användning blandas det uppvärmda vattnet med det kalla kranvattnet så i praktiken får man ut ca 300 liter varmt tappvatten. Rörassistansens rörmokare hjälper till med beräkningarna.

Läs mer här om Installation av varmvattenberedare

Installation varmvattenberedare