Rörassistansen i Storstockholm AB – Din rörmokare i hela Stockholm

kopparror


 

Rörassistansen i Storstockholm AB
Folkskolegatan 16
117 35 Stockholm

08-200 333
info@rorassistansen.se

Vi är en heltäckande VVS-firma som arbetar med både små och stora ärenden eller arbeten. Till oss kan du vända dig som både privatperson och företag.


Hitta snabbt –>
Rörjour
Spolbil
Tjänster
Produkter


 

Alla kunder har olika behov, vad behöver du? Om du söker information om något speciellt som du kanske inte hittat här på hemsidan är du välkommen att ringa 08-200 333.


 

För mindre rörarbeten som t ex byte av en blandare eller installation av en diskmaskin kan vi oftast boka in en tid med bara någon dags varsel. Vi är flexibla vad gäller tider och gör vårt bästa att hitta en tid som passar under normal arbetstid måndag-fredag 07.00 – 16.00. Det går självklart också bra att boka in en tid utöver dessa tider då vi har jour dygnet runt!

Vid större arbeten som förutom VVS/rörmokare kanske även inkluderar bygg- eller el-arbete försöker vi alltid komma fram till en bra helhetslösning så att ni som kund har en kontaktperson för alla arbetets delar, tidsbokningar, frågor och funderingar och i slutet, en samlad faktura. Det känns oftast tryggare.

 

Vissa typer av arbeten kan tyvärr dra iväg i pris. Står ni inför ett större åtagande så som ett byte av en värmepump / värmepanna, kan det vara bra att veta att vi erbjuder finansiering via vår partner Wasa Kredit. Även där satsar vi på en helhetslösning. Från val av typ och märke på värmepannan (Nibe, CTC, IVT, Thermia) till leverans och installation och en trygg och human betalningslösning genom t ex räntefri delbetalning.


 

 

therima           nibe            ctc

 


 

Våra rörmokare arbetar i hela Stockholm med omnejd. Vi utgår ifrån centrala Stockholm och kan därför nå alla kunder i Storstockholm inom rimlig tid.

Vi på Rörassistansen vill att varje uppdrag blir en god referens för framtiden!