Serviceavtal för fastighetsägare eller Bostadsrätter

Sitter du i styrelsen för en bostadsrättsförening eller är du en fastighetsägare som söker pålitliga samarbetspartners?

Rörassistansen tillhandahåller den typ av serviceavtal som passar just dig bäst

 

Rörassistansen erbjuder service- och underhållsavtal till både stora och små fastighetsägare och förvaltare. Avtalen skräddarsys alltid med utgångspunkt från era specifika behov.
Genom starkt samarbete med olika partners kan vi erbjuda en bredare fastighetsservice som sträcker sig längre än enbart VVS, t ex el, bygg och snickeri samt sanering.

Vi har erfarenhet av undercentraler på stora fastigheter, underhåll av fjärrvärme, felsökning av stammar samt preventivt serviceunderhåll. Med rätt kompetens inom VVS och energi arbetar vi mot undermålig komfort, hög energi-användning och ineffektiv drift av tekniska installationer.

 • Full service – Dygnet runt
 • Jourservice – Kväll och helg
 • Ditt val – skräddarsytt

Ni får alltid, oavsett typ av serviceavtal, en personlig kontakt för alla frågor gällande allt från avtalet i sig till själva fastighetsskötseln. Denna person har den övergripande kontrollen och engagerar övriga parter från vårt håll.

  Påsköppen rörmokare i Stockholm

  Hej!

  Rörassistansen har öppet hela påskhelgen så behöver ni en rörmokare i Stockholm med omnejd är det bara att slå en signal ti

  Rinnande WC – Rörmokare Stockholm

  En rinnande WC är inte bara irriterande, det kan också bli kostsamt i längden med många liter av onödig vattenförbrukning. Något som varken pl