Fasta priser vid byte av varmvattenberedare

Hos oss på Rörassistansen får du ett fast pris vid byte av VVB – varmvattenberedare! Vi inkluderar allt i priset och såklart hanterar vi all administration vid eventuellt ROT-avdrag gentemot skatteverket. (30% på arbetskostnaden) Vi har möjlighet att utföra installation eller byte i hela Stockholm med omnejd.

Är detta nytt för er? Vi har lång erfarenhet och kunskap om varmvattenberedare och är vana vid olika situationer som kan uppstå, t ex om VVB’n sitter konstigt till eller om några skador uppstått vid ett eventuellt läckage av beredaren.

Så här kan det gå till:

 1. Kunden ringer Rörassistansen pga att varmvattenberedaren har börjat läcka eller inte längre ger något varmvatten. – Vi felsöker och om ett byte krävs kan vi vid behov hjälpa till med rådgivning angående kapacitet och val av märke och modell. Allas behov är ju såklart olika och vi anpassar oss till kunden.
 2. Bytet – Väljer du att byta din VVB genom oss kommer vi och tappar ur din gamla beredare, vi levererar den nya varmvattenberedaren och sköter såklart både VVS- och elinstallation. När allt installationsarbete är färdigt forslar vi bort er gamla beredare för miljödeponi. Hela arbetet brukar gå på en dag.
 3. Betalning – Allt samlat på samma faktura. Önskar ni nyttja skattereduktionen så sköter vi all administration. När ni betalat er del ansöker vi om ROT-avdraget från skatteverket. Ni får meddelande i brevlådan från skv när allt är klart.
 4. Garanti – Rörassistansen tillhandahåller självklart garantier på arbetet. De leverantörer vi väljer att arbeta med har också bra garantier på sina produkter. Vi jobbar t ex med märken som Nibe, CTC och IVT

Välkommen att kontakta oss på 08-200 333 eller läs mer HÄR

  Påsköppen rörmokare i Stockholm

  Hej!

  Rörassistansen har öppet hela påskhelgen så behöver ni en rörmokare i Stockholm med omnejd är det bara att slå en signal ti

  Rinnande WC – Rörmokare Stockholm

  En rinnande WC är inte bara irriterande, det kan också bli kostsamt i längden med många liter av onödig vattenförbrukning. Något som varken pl