Påsköppen rörmokare i Stockholm

Hej!

Rörassistansen har öppet hela påskhelgen så behöver ni en rörmokare i Stockholm med omnejd är det bara att slå en signal till 08-200 333 eller kontakta oss via vår hemsida; www.rorassistansen.se

Våren är kommen! nästan överallt i alla fall. I Stockholm börjar det kännas lite varmare och den här veckan som leder fram till påskhelgen kommer förhoppningsvis ge många fina soltimmar.

Kanske har ni några roliga renoveringsprojekt att planera inför sommaren? När det gäller VVS kan vi guida och ge rekommendationer på vägen och såklart utföra arbetet efter er plan!

Rörmokare Stockholm fritidsboende

Påsken är för många det första besöket på lantstället för säsongen. Ibland möts man trist nog av att något frusit sönder eller förstörts under vintern men skulle det vara så är det såklart bara att kontakta Rörassistansen. Vi har rörjour i hela Stockholm hela påskhelgen!

Vi kan självklart hjälpa till med förebyggande arbete också för att förhindra att samma sak händer nästa år!

Frusna vattenledningar

Trevlig påsk och må gott i solen! Önskar / Rörassistansen i Storstockholm

 

Rinnande WC – Rörmokare Stockholm

En rinnande WC är inte bara irriterande, det kan också bli kostsamt i längden med många liter av onödig vattenförbrukning. Något som varken plånboken eller miljön gillar.

Så, vad beror det på? Det finns olika delar i cisternen på WC’ n som gör att inte mekaniken fungerar som den ska, t ex

 • Flottören har hakat upp sig
 • Ventilen som fyller på cisternen stänger inte av
 • Packning i bottenventilen är otät

I bästa fall har du en WC från ett renommerat märke där det finns reservdelar att tillgå. En mindre reparation är allt som krävs för att din WC skall fungera igen.

Är WC’ n av ett lågprismärke finns tyvärr inte alltid reservdelar att tillgå. I dessa fall kan du bli tvungen att byta hela WC-stolen. Välj då gärna en WC från ett mer välkänt märke så blir eventuella framtida reparationer enklare och billigare.

Arbetskostnaden för båda dessa arbeten kan du göra ROT-avdrag för. På Rörassistansen sköter vi såklart allt sådant direkt på fakturan så du behöver inte ansöka eller bry dig om det administrativa själv.
I vårt pris inkluderar vi, förutom själva Wc:n, leverans och installation av den nya WC-stolen samt bortforsling av den gamla.

Kontakta oss genom vårt kontaktformulär eller ring oss på 08-200 333

Märken vi gillar och rekommenderar:
IDO

IFÖ

GUSTAVSBERG

Sida 1 av 2812345...1020...Sista »

  Påsköppen rörmokare i Stockholm

  Hej!

  Rörassistansen har öppet hela påskhelgen så behöver ni en rörmokare i Stockholm med omnejd är det bara att slå en signal ti

  Rinnande WC – Rörmokare Stockholm

  En rinnande WC är inte bara irriterande, det kan också bli kostsamt i längden med många liter av onödig vattenförbrukning. Något som varken pl