Rörmokare Stockholm – Rörassistansen

Gott nytt 2019!

Rörmokare Stockholm – Rörassistansen!

Vi på Rörassistansen fortsätter som vanligt och erbjuder både privatperson och företag vvs-service i hela Stockholm. våra rörmokare arbetar dygnet runt året om med alla typer av rörarbeten.

Några små tankar

  • Nytt år = nya möjligheter för ROT-avdrag!
  • Vi jobbar med allt från installation och service av värmepumpar och andra större arbeten som installation av varmvattenberedare och pumpar.
  • Vi utför också mindre jobb som stopp i avlopp kök eller badrum men kan även hjälpa till  när en spolning behövs.
  • Vi hjälper er med byte av kran/blandare och installationer av diskmaskin eller tvättmaskin. Kort sagt, allt som har med VVS att göra.
  • Blir nästa sommar lika varm? Se till att förbereda ev vattentillförsel och gå igenom vattenpumpar och liknande i god tid. Eller varför inte installera en AC ifall hettan slår till igen 🙂

Ring oss idag på 08-200 333 eller maila till info@rorassistansen.se

Rörassistansen – Din rörmokare i Stockholm!

Rörassistansen hjärta Stockholm

 

Rörassistansen – Din Stockholmsrörmokare under jul & Nyår

December är här! Ring oss om det kallare vädret orsakar er problem. Vare sig det gäller frusna rör, kopplingar som frusit sönder eller vattenutkastare som börjat läcka. Vi jobbar på hela december, inklusive jul och nyår, som alltid. Våra rörmokare arbetar dygnet runt året om i hela Stockholm. Väl mött i decemberstressen, förhoppningsvis kan vi hjälpa till att sprida lite ljus när rör-problem får dig att se mörkt!
 fruset rör

Sida 1 av 2712345...1020...Sista »